För den stilmedvetna mannen

Här hittar du det du behöver för att du ska få en komplett drömgarderob – allt från byxor, t-shirts, skjortor och skor till kostymer, väskor, handskar och jackor. I vårt sortiment har vi kläder och accessoarer i många stilar och former, från noga utvalda varumärken. Och välkommen in i butikerna för en personlig service!

Kostymer

Vår kunniga och serviceinriktade personal hjälper dig att hitta det du letar efter. Vår styrka och vision är att leverera service till våra kunder; service som man sällan hittar någon annanstans. Tveka inte att fråga oss om du har några funderingar kring herrmode och stil. Vi lyssnar på dig och hjälper dig och guidar dig att hitta rätt. Vi kan ge dig tips och råd om hur du bäst tar hand om dina kläder, skor och accessoarer – så att du kan ha glädje av dem länge. Välkommen in till någon av våra butiker så hittar vi rätt kostym för just dig!

Boka utprovning

Fyll i dina kontaktauppgifter och datum för önskad utprovning av kostym, vi kontaktar dig och bekräftar bokning så snart vi har möjlighet.